luni, 20 decembrie 2010

New Blood

... vorba lui Rambo! :D

Mai clar, ceva noutăţi...
În primul rând, am dat peste un forum interesant, unde puteţi găsi o grămadă de oportunităţi secundare, sau chiar primare, de făcut bani. Partea bună este că administratorii forumului NU ACCEPTĂ reclama siturilor dovedite ca scam (o să mai pomenesc curând de asta), aşa că puteţi avea încredere în chestiile "interesante" găsite în zonă...

Aici am găsit câteva oportunităţi interesante, cum ar fi, de pildă, situl de mai jos, care mă plăteşte pentru citit şi clasificat articole.
Nimic care să fie măcar pe aproape de "rocket science", dar dacă ştiţi engleza la un nivel acceptabil, puteţi face uşor între 1 şi 1,5 dolari pe zi. Şi asta în condiţiile în care sunteţi plătit mai prost ca un "coleg" al cărui unic avantaj e că locuieşte în state sau canada.
Partea proastă e că minimum payout e de 50 de dolari. Dar, dacă veţi selecta atent categoriile de articole "interesante pentru mine", veţi face măcar 70 de cenţi zilnic, mult mai mult decât oferă siturile bux/ptc, DAR va dura mai mult până la plată. Asta e! :D
Altceva... ah, da, linkul:

readbud - get paid to read and rate articles

Al doilea, am dat peste un bux site nou deschis, care oferă, timp de o săptămână noilor veniţi 70 de cenţi... bani care pot fi folosiţi DOAR pentru cumpărarea/închirierea de refi (şi sunt disponibili circa 800). De asemenea, se mai oferă bonusuri pentru postări pe forumul propriu, pentru... folosiţi bannerul de mai jos să vă înscrieţi, şi vedeţi şi singuri...



Al treilea, tot de pe forumul pomenit, am reuşit să intru rapid într-un "matrix" moca pe 20dollars, aşa că... pe lângă refii obţinuţi din schimb de linkuri, mi se mai adaugă "câţiva" :> !!!

make cash

În fine, un site de genul lui Prizee, unde puteţi, cu un pic de noroc, să faceţi rost de "SurfPass"-urile necesare pe situl de mai sus, fără a fi nevoie decât... să vă jucaţi o vreme.
Şi cui nu-i place să se joace? :D

Jeux gratuits

Şi, că tot vorbim de jocuri, un alt site "de joacă", unde, spre deosebire de Prizee, care NU mai oferă nimic celor din afara Franţei sau a teritoriilor aparţinând Franţei, puteţi obţine diverse chestii, printre care cecuri online, valabile la MoneyBookers (am să mai discut despre procesatorii de plăţi de pe internet...).

Free Games

Aş spune că puteţi avea încredere în Yacado, din moment ce este printre partenerii recomandaţi de MoneyBookers.

Acestea fiind zise, până data viitoare, spor la clickuri! :D

Un comentariu:

  1. Vreau doar... sa-ti urez pe blogul tau, "la tine acasa"...Craciun Fericit! :)
    Toate cele bune!

    RăspundețiȘtergere